Burkolólapok, fedlapok (7)
Kerítés elemek (9)
Lépcsők (10)
Kültéri virágtartók (21)
Rézsűtámfal (3)
Szegélyek, párkányok (11)
Egyéb (6)
Árlista (2)


Termékek

Termékek / Kerítés elemek:

utcai kerítés, fehér zúzottkő+ fekete pötty


A Profil - Stones Bt. által gyártott kerítéselemek segítségével, könnyen ,gyorsan és tisztán építheti meg a kerítéslábazatot és pilléreket, (oszlopokat). Az Ön által hozott, méretezett tervrajz alapján gyártjuk a különböző tipusú kerítéselemeket. Ezeket az előre elkészített, vízszintezett sávalapra páronként kell felállítani és a köztük lévő üreget kibetonozni. Természetesen a sávalapot készítésekor már eleve el kell látni ún. betonacél tüskékkel a megfelelő helyeken. Ezek biztosítják, hogy a betonkiöntés kötése után a pillér ill. a lábazat stabil kapcsolatban legyen a földben lévő alaptesttel. A pilléreknek többféle alaprajzi mérete lehetséges (pl.:30; 40; 50 x 20 – 30 cm). Vastagságukat a terhelés mértéke és/vagy a megrendelő igénye szabja meg, magasságuk max.1,90 m + fedlap. Lehetőség van beépített postaláda, kaputelefon helyének kialakítására is.
A pillérek, lábazati elemek valamint a fedlapok egyaránt „mosott” felületűek, tehát a látható kőszemcsék vagy kavicsok egységes mintázata, színharmóniája teszi a kerítést dekoratívvá, tetszetőssé. Több fajta kőből készülhetnek az elemek, színüket az adott kőzetre jellemző színtónus uralja. Természetességének köszönhetően jól illeszkedik minden használatos betéttípushoz (pl.: fa, kovácsoltvas, festett alumínium).
Nagy előny, hogy a kerítést a továbbiakban vakolni, festeni, felújítani nem kell. Ha beporosodik, esetleg sár fröccsen a felületre, vízsugaras lemosással könnyen eltávolítható. A kerítés, évtizedekig méltó portálja lesz házának, ingatlanának!
A Profil – Stones Bt. 11 éves gyártói tapasztalata és számos elégedett ügyfele garancia lehet az Ön számára is! Kérje minden kötelezettség nélkül, ingyenes árajánlatunkat!
Visszalépés
IRQ Internet Szolgáltató Kft. :: ADSL Internet ::
Domain regisztráció :: Webtárhely :: Weboldal tervezés :: Online marketing