Burkolólapok, fedlapok (7)
Kerítés elemek (9)
Lépcsők (10)
Kültéri virágtartók (21)
Rézsűtámfal (3)
Szegélyek, párkányok (11)
Egyéb (6)
Árlista (2)


Online áruház
Kültéri virágtartók
Többféle formában, különböző típusú felületekkel. Kisebbtől a nagyobbig, mindenféle kerti dísznövény számára alkalmasak, télálló növények bennük áttelelhetnek szabad ég alatt.

Arra kell csak ügyelni, hogy tocsogó víz ne álljon a virágtartó edényben, mert fagy esetén a jég szétfeszítheti az edényt!

Kerítések
Kerítés felépítmény elemek (általában utcafronti kerítéshez)
A Profil - Stones Bt. által gyártott kerítéselemek segítségével, könnyen ,gyorsan és tisztán építheti meg a kerítéslábazatot és pilléreket, (oszlopokat). Az Ön által hozott, méretezett tervrajz alapján gyártjuk a különböző típusú kerítéselemeket. Ezeket az előre elkészített, vízszintezett sávalapra páronként kell felállítani és a köztük lévő üreget kibetonozni. Természetesen a sávalapot készítésekor már eleve el kell látni ún. betonacél tüskékkel a megfelelő helyeken. Ezek biztosítják, hogy a betonkiöntés kötése után a pillér ill. a lábazat stabil kapcsolatban legyen a földben lévő alaptesttel. A pilléreknek többféle alaprajzi mérete lehetséges (pl.: 30; 40; 50 x 20 - 30 cm). Méretezés a terhelés mértéke és a megrendelő igénye szerint, magasságuk max. 1,90 m + fedlap. Lehetőség van beépített postaláda, kaputelefon helyének kialakítására is.

A pillérek, lábazati elemek valamint a fedlapok egyaránt "mosott" felületűek, tehát a látható kőszemcsék vagy kavicsok egységes mintázata, színharmóniája teszi a kerítést dekoratívvá, tetszetőssé. Természetességének köszönhetően jól illeszkedik minden használatos betéttípushoz (pl.: fa, kovácsoltvas, festett alumínium).

Nagy előny, hogy a kerítést a továbbiakban vakolni, festeni, felújítani nem kell. Ha beporosodik, esetleg sár fröccsen a felületre, vízsugaras lemosással könnyen eltávolítható. A kerítés, évtizedekig méltó portálja lesz házának, ingatlanának!

Panelkerítés (pallókerítés)
Hornyolt oszlopok közé illesztett panelek (pallók) alkotta kerítés. A panelek egyik lapja mosott, a másik simított felület. A kerítés magassága 200 ill. 160 cm lehet. Hosszú telekhatároló kerítéshez ideális és költséghatékony megoldás! Csak az oszlopokat kell betonalapba állítani, nem kell vakolni, díszburkolni! Az alacsony költségek mellett kiemelhető még takaró funkciója valamint környezet és kertkímélő telepíthetősége.

Fedlapok, párkányok
Kerítéspillérre, -lábazatra, támfalakra, kútra, aknára. Külső ablakpárkányok, teraszszegélyek gyártása. Mosott felülettel, vízorral, sokféle méretben,változó hosszméretekkel. Kétoldalra lejtő (gerincmagassága: ~ 6 cm) vagy sík kivitelben (vastagsága 5 cm)
Lépcsőburkoló lapok, készlépcsők
Meglévő betonlépcsőjét esztétikusan, burkolhatja az általunk gyártott lépcsőlapokkal, de készítünk konzol szerkezetre kerülő, ön- és teherhordó lépcsőlapokat is.
IRQ Internet Szolgáltató Kft. :: ADSL Internet ::
Domain regisztráció :: Webtárhely :: Weboldal tervezés :: Online marketing